Luft massagestol

Massagestol med luft

En almindelig teknik, der bruges af massører

er at greb og presse store muskler fast i et par sekunder, før du slipper dem. Dette kan hjælpe lindre spændinger i stramme muskler, hvilket fik dem til at slappe af. Nogle massagestole producenter så en mulighed for at indarbejde disse teknikker i deres egne produkter.
Men hvordan laver man en enhed, der presser en bruger uden at gøre det til en farlig maskine bedre egnet til en gyserfilm? En løsning er at bruge airbags. Adskillige high-end massagestole har flere airbags. To hovedområder af koncentration er brugerens arme og ben.

Det er fordi det er lettere at isolere ekstremiteter. Det er heller ikke egnet til at skade brugeren eller hæmmer hans eller hendes evne til at trække vejret. Nogle bruger flere airbags til at presse hver arm og ben. En lille kompressor ind i stolen puster airbags. Luften kompressor forbindes til airbags gennem en række rør eller rør. Nogle massagestole indeholder en switch, der åbner og lukker luft passager, således at stolen kan puste et sæt af airbags uden at påvirke andre.

Andre bruge flere kompressorer, hver dedikeret til et bestemt sæt af airbags. En multiprocessor indbygget i stolen forbinder til kompressor og fortæller det, når at aktivere airbags under en massage. Nogle massagestole giver brugerne mulighed for at justere intensiteten af luften massage. Intensitet er proportional med inflationen – en fuldt oppustet airbag vil give en fastere klem. Nogle massagestole bruger airbags i sæde og ryg på en rigtigt måde. Ved hurtigt at oppumpning og tømning af airbags, kan stolen simulere metode til massage. Oppumpninglige poserne i et langsommere tempo simulerer rullende eller ælte. Men de fleste massagestole er afhængige af mekaniske midler til at give de fleste af disse funktioner og brug af airbags som en supplerende massage enhed.

Tilbage til forsiden massagestole