Massagestol terapi giver en overraskende smertelindring af fibromyalgi.

Par ligger i sengen med smerter

Fibromyalgi eller FMS er en tilstand, der er karakteriseret ved varierende grader af muskelsmerter og generelle krop smerter. Smerten kan variere fra mild stivhed til alvorlig smerte. Smerten kan påvirke muskler, ledbånd, led og sener.

Din læge eller sygeplejerske kan anbefale forskellige behandlinger, afhængig af situationen. Mange fibromyalgi patienter bruger massagestole til at hjælpe med at lindre ømhed og smerter. Sundhedspersonaler erkender fordelene, patienterne kan opnå fra massagestole. Patienterne har brug for at få hyppig massage, for at hjælpe og lindre deres smerter. Massagestole giver en praktisk og økonomisk alternativ til massage terapi.

Der er nogle indledende rapporter om, at fibromyalgi kan skyldes en ophobning af mælkesyre i systemet. Disse læger mener, at ophobningen af mælkesyre kan forårsage stivhed og ømhed. Mælkesyre har vist sig at blive reduceret med massage terapi, men for at massage skal være effektiv, skal man modtage massagen ofte. Massagestole giver mulighed for at opnå rutine massage terapi. Du kan placere en i dit hjem eller på dit arbejde, og modtage massage terapi ved et tryk på en knap.

Du kan bruge din massage stol, når dine symptomer optræder. En anden mærkbar forskel for mennesker med fibromyalgi er, at de har flere ømheder, smerter og ubehageligheder end normalt. De kan være særligt følsomme over for at modtage massage. Der skal massageres lidt efter lidt for at lindre og lindre. Nogle mennesker kan føle en vis ubehag, når de bliver rørt i visse ømme områder. Fleksibilitet skal gendannes til musklerne og andre bløde væv. Det gør ondt at være ufleksibel. Strække-massage kan være en smule smertefuldt til at starte med, når de løsner nogle af de ømme muskler. Ligesom alt andet nyt, skal man tage sig sin tid og gå langsomt frem.

Fibromyalgi er en hård tilstand at leve med. Hvis du lider afstivhed, smerter og ømhed i muskler, ledbånd, sener og led, bør du virkelig se på, hvordan en massage stol kan give dig effektiv lindring. Nøglen med massage terapi er at modtage den på en kontinuerlig basis. Gentagene massage terapi er der hvor massagestole hjælper dig. Overvej bekvemmeligheden i at have din egen massage stol, i dit eget hjem, og hvordan den virkelig kan gøre underværker for din situation.

Tllbage til forsiden massagestole