Massagestol Fuji Cyber-Relax EC-3800

Sort massagestol

Massagestol EC-3800.

Fuji er en pioner inden for massagestole de blev grundlagt i Japan i 1954. I de sidste 60 år,  har de været de lavet  massage oplevelse ved at designe og udvikle massagestole og sundhed udstyr, der er nemme at bruge, har den bedste teknologi, og er fremstillet med de højeste kvalitetsstandarder. Cyber-Relax EC 3800 massage stol er toppen af ​​den linje massage stol lavet af Fujiiryoki. I denne massagestol revision kommer vi til at tale om de egenskaber, funktioner og specielle indstillinger denne stol har at bidrage til at skabe en omfattende massage oplevelse.

High Quality & enkelt design

Fuji Cyber-Relax EC-3800 er designet og fremstillet i Japan. Designerne og ingeniørerne arbejder tæt sammen for at gøre stolen nem at bruge, den har alle de nyeste funktioner . Denne standard høj kvalitet sikrer en lang levetid og en kvalitet massage oplevelse fra massagestol. Japanske produktion er højt raffinerede og designet til at være forenklet . Når man ser på stolen er det nemt at lægge mærke til de forsimplede linjer med fokus på en kvalitet massage oplevelse.

Deep Tissue Massage Roller med masser af kontrol

Det japanske massagestol markedet lægger stor vægt på en meget dyb massage. En masse stole vil savne varemærket ved at designe en stol, der enten er for blød eller for stærk, med ikke en masse fleksibilitet i at ændre styrken indstillinger. Cyber-Relax EC 3800 har en 4D massage rulle, der er i stand til at rejse op, ned, venstre, højre, i og ud, kan såvel  valsen justeres også. Cyber-Relax EC 3800 er den eneste massagestol fra Carerelax med denne evne.

Massage Roller har også 12 niveauer af intensitet indstillinger, med den stærkeste hedder det  Kiwami dyb væv stil. Du kan også bruge intensitet justeringer under automatiske programmer og gå igennem alle intensitet justeringer i de manuelle programmer. Du kan tilpasse placeringen af ​​rullen på ryggen, og også vælge den nøjagtige type massage stil, du ønsker at have. Dette er den eneste massage stol, der giver dig mulighed for at have fuld kontrol over massage rulle med de eneste begrænsninger er den mængde tid til massage. Timerindstillingerne er indstillet til 15 minutter. Når en massage er færdig, kan du fortsætte med at bruge stolen ved at vælge en ny massage eller den samme.

Omfattende Massage Airbag Dækning og justeringer

Cyber-Relax EC 3800 har 44 airbags placeret overalt i stolen. Disse airbags er placeret i skuldre, talje, sæde, arme, ryg og fødder. Man kan også ændre intensiteten af ​​hver airbag område vælge forskellige airbag intensitet er i forskellige dele af massage uafhængigt. Du kan have en intens skulder airbag massage, mens få en let fod airbag massage. Fuji EC 3800 massage stol er den eneste stol, der gør det muligt at styre airbag intensiteter selvstændigt. Skuldrene, taljen, sædet og fødder har 5 styrker, og armene har 3 niveauer af intensitet. Alle airbag indstillinger er meget let at få adgang til via fjernbetjeningen. De har også et specielt design, der giver dem mulighed for at presse og slippe mere realistisk.

Massagestol Fokuseret på en grundig massage

Fuji designs af massagestole har de en ting for øje, at kunne levere den bedste og mest omfattende massage terapi. Disse stole er designet til at sikre, en person vil få de mest terapeutiske fordele gennem massage selv. Det gør de ved at tilbyde en bred vifte af automatiske programmer og 3800 har 18 programmer at vælge imellem. Der er også 28 forskellige massage typer at vælge imellem i løbet af et manuelt program. Dette hjælper folk med at finde den nøjagtige stil og metode, de foretrækker. De tilbyder andre specielle funktioner som separate kontroller til ryglænet, og skammel, samt nem justering under massage.

De kombinerer også klassiske stretch teknikker og proprietære funktioner for at sikre, det er en unik oplevelse, som en bruger kan have fuld kontrol over. De vil også fortsætte med at forfølge mere innovative teknikker og udviklinger på deres massagestole. Hvis man er på udkig efter det bredeste udvalg af kontrol og intensitet, og en sand terapeutisk erfaring vil finde alt dette i en Cyber-Relax EC 3800 massagestol .
Fujiiryoki fremstiller en af ​​de højeste kvalitet massage stole til rådighed. For at sikre deres kvalitet, de giver fabrikanter garantier . Fujiiryoki tilbyder også en udvidet garanti plan, der kan udvide garantien op til i alt 10 år.

FUJI massagestole er medicinsk godkendt.

Tilbage til forsiden massagestole