Massagestol Fuji JP-1000 – Medicinsk godkendt

Sølv og sort massagestol

Massagestol Fuji JP-1000 Verdens bedste massagestol.

 

 

Fuji er en pioner inden for massagestole de blev grundlagt i Japan i 1954. I de sidste 60 år,  har de været de lavet  massage oplevelse ved at designe og udvikle massagestole og sundhed udstyr, der er nemme at bruge, har den bedste teknologi, og er fremstillet med de højeste kvalitetsstandarder. Fuji JP-1000 massage stol er toppen af ​​den linje massage stol lavet af Fujiiryoki. I denne massagestol revision kommer vi til at tale om de egenskaber, funktioner og specielle indstillinger denne stol har at bidrage til at skabe en omfattende massage oplevelse.

High Quality & enkelt design

Fuji JP-1000er designet og fremstillet i Japan. Designerne og ingeniørerne arbejder tæt sammen for at gøre stolen nem at bruge, den har alle de nyeste funktioner . Denne standard høj kvalitet sikrer en lang levetid og en kvalitet massage oplevelse fra massagestol. Japanske produktion er højt raffinerede og designet til at være forenklet . Når man ser på stolen er det nemt at lægge mærke til de forsimplede linjer med fokus på en kvalitet massage oplevelse.

Deep Tissue Massage Roller med masser af kontrol

Det japanske massagestol markedet lægger stor vægt på en meget dyb massage. En masse stole vil savne varemærket ved at designe en stol, der enten er for blød eller for stærk, med ikke en masse fleksibilitet i at ændre styrken indstillinger. Fuji JP-1000 har en 4D massage rulle, der er i stand til at rejse op, ned, venstre, højre, i og ud, kan såvel valsen justeres også. Stolen er den eneste massagestol fra Carerelax med denne evne.

Massage Roller har også 12 niveauer af intensitet indstillinger, med den stærkeste hedder det  Kiwami dyb væv stil. Du kan også bruge intensitet justeringer under automatiske programmer og gå igennem alle intensitet justeringer i de manuelle programmer. Du kan tilpasse placeringen af ​​rullen på ryggen, og også vælge den nøjagtige type massage stil, du ønsker at have. Dette er den eneste massage stol, der giver dig mulighed for at have fuld kontrol over massage rulle med de eneste begrænsninger er den mængde tid til massage. Timerindstillingerne er indstillet fra 15 – 30 minutter. Når en massage er færdig, kan du fortsætte med at bruge stolen ved at vælge en ny massage eller den samme.

Omfattende Massage Airbag Dækning og justeringer

Massagestolen har 44 airbags placeret overalt i stolen. Disse airbags er placeret i skuldre, talje, sæde, arme, ryg og fødder. Man kan også ændre intensiteten af ​​hver airbag område vælge forskellige airbag intensitet er i forskellige dele af massage uafhængigt. Du kan have en intens skulder airbag massage, mens få en let fod airbag massage. Stolen er den eneste, der gør det muligt at styre airbag intensiteter selvstændigt. Skuldrene, taljen, sædet og fødder har 5 styrker, og armene har 5 niveauer af intensitet. Alle airbag indstillinger er meget let at få adgang til via fjernbetjeningen. De har også et specielt design, der giver dem mulighed for at presse og slippe mere realistisk.

Massagestol Fokuseret på en grundig massage

Fuji designs af massagestole har de en ting for øje, at kunne levere den bedste og mest omfattende massage terapi. Disse stole er designet til at sikre, en person vil få de mest terapeutiske fordele gennem massage selv. Det gør de ved at tilbyde en bred vifte af automatiske programmer og Fuji JP-1000 har rigtig mange programmer at vælge imellem. Der er også forskellige massage typer at vælge imellem i løbet af et manuelt program. Dette hjælper folk med at finde den nøjagtige stil og metode, de foretrækker. De tilbyder andre specielle funktioner som separate kontroller til ryglænet, og skammel, samt nem justering under massage.

De kombinerer også klassiske stretch teknikker og proprietære funktioner for at sikre, det er en unik oplevelse, som en bruger kan have fuld kontrol over. De vil også fortsætte med at forfølge mere innovative teknikker og udviklinger på deres massagestole. Hvis man er på udkig efter det bredeste udvalg af kontrol og intensitet, og en sand terapeutisk erfaring vil finde alt dette i en massagestol Fuji JP1000

Fujiiryoki fremstiller en af ​​de højeste kvalitet massage stole til rådighed. For at sikre deres kvalitet, de giver fabrikanter garantier . Fujiiryoki tilbyder også en udvidet garanti plan, der kan udvide garantien op til i alt 10 år.


Fuji JP-1000 har Shiatsu massage:

Massagestol – Shiatsu massage er en traditionel japansk massage, som bruger trykpunkter, tapping og æltning for, at give en virkelig forfriskende massage. Formålet er, at varme og få musklerne til, at slappe af for, at frigøre spændinger.

”Tapping” massage:

Føles ligesom en massørs hænder, der ”klapper” dig på ryggen/musklerne for, at få blodcirkulationen igang igen.
En ægte massage til eksempelvis sportsfolk.

”Æltning” massage:

Fire massagefingre (to på hver side af rygsøjlen) bevæger sig op og ned langs ryggen i en cirkulær bevægelse. Denne massage lindrer trætte muskler.
Rammer akupunkturpunkterne og reflekszoner på bagsiden.
Ideel til rygsmerter og muskelspændinger.

”Klappe” massage:

Føles ligesom små håndflader der slår hurtigt på musklerne.

”Svensk” massage:

Den svenske massage kombinerer 2 skiftende massagebehandlinger.
En kombination af æltning og klappe massage.
Denne kombination af massage er ideel til en komplet behandling af ryggen.
Uundværlig for din ryg!

”Rullende” massage:

Rullerne i stolen lægger pres på hver side af ryggen, så du får følelsen af at, strække i ryggen.
Det er 4 Justerbare afstandsruller som der er tilpasset til massage.

Shiatsu massage – til fødderne:

Massage under fodsålerne. Fornemmelsen af flere tryk under dine fødder. Denne massage stimulerer zoneterapiområder.
Ideel til tunge ben …

Vibration massage:

Vibration – får hele stolen til, at vibrere. Hjælper med, at stimulere og fremme blodcirkulationen.
Kombineret med massage giver det en følelse af trivsel og lethed.

Varme:

Massagestolen har indbygget varme. Som spreder en dejlig varme på hele ryggen. Varme anbefales til, at lindre muskelsmerter.

Lufttryksmassage:

Massage ved kompression og dekompression af luft og giver således flere og blide pres.
Teknikken bruges især til tunge ben, for trivsel og øget komfort.

Fuji JP-1000 massage stol – “En massage, der passer til dine behov”

Den manuelle indstilling giver dig mulighed for, at du kan vælge 35 masserende effekter + 1 vibrationsmassage + massage i luften + en fodrulle.
Alt du skal er, at enten sidde eller ligge i din massagestol – og føle alle fordelene.
Denne massagestol tilbyder den mest aktuelle dækning af fuld kropsmassage!

Den automatisk indstilling giver dig mulighed for, ”at vælge forprogrammeret massage”.
Alt du skal er, at enten sidde eller ligge i din massagestol og trykke på fjernbetjeningen og nyde den bedste massage.

Eksempler på automatiske programmer på vores massagestole:

Generelt – Akupressur – WELLNESS – RELAX – Sleep – Stræk – og MANGE flere.
Disse programmer kombinerer alle vigtige massage teknikker på en optimal måde og er specielt tilpasset til alle dine behov.

Vælg varigheden af dine massagebehandlinger ved blot at trykke på “Time”.
Vælg fra 5 til 30 minutter.
Tilføj VARME, VIBRATION og LUFTMASSAGE, hvis du ønsker det.

I begyndelsen af hvert program justerer massagestolen automatisk massagerullernes position for at tilpasse sig brugeren og lokalisere de ømme punkter – for, at give dig den bedste massage!

Danmarks mest avancerede massagestol Japan’s kvalitet

Eneste medicinsk godkendte massagestol på markedet.

Verdens bedste massagestol man kan købe for penge.

Se den her

Her er en video der viser en JP1000 massagestol.

Tilbage til forsiden massagestole