Massagestol kan nedsætte din stress

Kvinde med stress

Massagestol hjælper din stress.

Vi lider alle af stress til en vis grad og vores kroppe er lavet til at klare problemer, overraskelser, kamp, flugt og så videre. Så er der den konstante, gentagne stress, såsom et hårdt arbejdsmiljø, lange køreture til fx. arbejde, konstant beskæftigelse med irriterende mennesker, og så videre. Overvej, hvordan en massage stol kan hjælpe dig.

Massagestol  din risiko for stressrelaterede sygdom,

Når du slapper af derhjemme med en massagestol. Stress er en normal del af hverdagen, for mange mennesker, men langvarig stress kan føre til en lang række sundheds problemer, som følelsesmæssige, psykologiske og endda fysiske problemer.

De fysiske problemer, der kan opstå i et højt stressniveau omfatter problemer såsom spænding (forhøjet blodtryk), brystsmerter, arteriel sygdom og mere.

Selvfølgelig er stress er ikke den eneste årsag til disse sundhedsmæssige problemer, men det er en af ​​de typiske årsager. Så hvorfor har stress en sådan og uønskede virkninger for sundheden? Eksperter er stadig usikker på den direkte årsag, men der er et par mulige forbindelser …

Den første grund er, at stressede situationer for blodtrykket til at stige.

Denne tilstand, også kaldet hyper-spænding, lægger mere pres på hele hjerte kar systemet, herunder hjertet. Kroppen producerer også, i tider med stress, høje niveauer af både adrenalin og cortisol.

Begge disse hormoner spiller en afgørende rolle i at håndtere stress, men for høje niveauer påvirker negativt blodtryk og kan føre til forskellige andre sygdomme. Stress kan også indirekte skade kroppen ved at påvirke folks adfærdsmønstre, som kan føre til selvdestruktive adfærd.

Folks spisevaner bliver ofte påvirket af stress og enkeltpersoner kan begynde at overspisning eller ikke at spiser overhovedet.

Stress kan føre til en stigning i alkoholforbrug og rygning og et fald i motion. Selvom alle reagerer forskelligt på stress, er det normalt skadelig for en persons helbred! Alle burde prøve en tur i en massagestol. Der er en række forskellige måder at reducere stress på.

Regelmæssig motion er en fantastisk måde at reducere stress samt forbedre din krops sundhed. En anden stor forsvar er at lære at forblive positiv. Negativitet skaber ekstra stress, med den rette indstilling kan det undgås. Stress kan også reduceres gennem meditation, yoga og massage. Disse teknikker er fremragende til at afslappe dit sind og forbedre kroppen.

Massage reducere hjerte-kar-belastning

så du kan sænke dit blodtryk ved blot at slappe af i en massagestol, i dit eget hjem. En anden vigtig måde at reducere din stress, er at reducere din risiko for at lide af hjertesygdomme er at forbedre din kost. Spise godt i høj grad kan forbedre dine chancer for at leve et langt og sundt liv. Her er nogle måde du kan forbedre din kost. Dit hjerte vil elske dig. Massagestole er en glimrende måde at styre stressniveauet og holde dit sind og krop glad.

 • Spise en bredere vifte af sunde fødevarer.
 • Altid spise i moderate mængder.
 • Kend din idealvægt og vedligeholde det.
 • Spis mindst 5 til 9 portioner frugt og grønt om dagen.
 • Spise fødevarer med højt indhold af kostfibre, såsom hele korn, bælgfrugter og grøntsager.
 • Minimer dit daglige forbrug af fedt. Vælg fødevarer, der er lavt indhold af mættet fedt og kolesterol.
 • Reducer dit indtag af sukker og salt.
 • Begræns mængden af ​​alkohol, du drikker.
 • Gør langsomme og konsekvente forbedringer af din kost for varig spise forbedringer.
 • Kombiner sunde spisevaner med en regelmæssigt motion program.
 • Tag en tur i massagestolen 1 til 2 gange om dagen.

Tilbage til forside massagestole