Massagestol test – Vi har testet den nye massagestol Fuji CR 3800

Sort massagestol

Vi har testet den nye massagestol fra Care Relax – Fuji CR 3800

Når vi tester en massagestol ligger vi vægt på følgende ting:

  • Massagens kvalitet
  • Massagestolens komfort
  • Betjening – er den til at finde ud af
  • Massagestolens kvalitet – ligner det noget der holder

Care Relax – Fuji CR 3800,

er topmodellen i deres program af egne massagestole. Vi har læst, at den skulle bestå af Fuji teknik, og når man åbner den op, er der da heller ingen tvivl, den ligner EC 3700 fra Fuji, som tidligere har været vores absolutte første valg. Men den er nu udgået, men der er kun ganske små forandringer på denne CR 3800 og Fuji EC 3700.

Vi har tidligere testet og rost Fuji´s massagestole for deres meget autentiske massage, samt deres mulighed for at kunne skifte mellem både kraftig og blid massage. Det kan CR 3800 også og det er absolut et plus. Når man sætter sig i stolen kan såvel lave som høje mennesker finde en bekvem stilling, benene kan forlænges for de høje personer, og det er uden det sædvanlige håndtag der skal trækkes i – en smart detalje.

Massagestolen,

føles lidt hårdere i sædet end FUJIén, men ikke ubehagelig. Rygpolstringen er rigtigt lækker og i det hele taget virker betrækket på den meget stærkt. Fjernbetjeningen er med menu betjening, som vi kender det fra FUJI modellerne, og har man prøvet det et par gange, går det superlet.

Der er mange valgmuligheder, både når det gælder autoprogrammer men også hvis man selv vil styre massagestolen manuelt. Her kan man så vælge 22 forskellige massagetyper og justerer hastighed, bredde og hvor på ryggen man ønsker det.

FUJI mekanismen giver også hele 7 niveauer i styrken på rygmassagen. Selve massagen er utroligt god, kontant og nøjagtig – ligesom jeg ønsker det, det er ikke en nusse stol, men et særdeles kompetent værktøj når der ønskes en effektiv massage for ryggen, og som man er vant til med FUJI robotten, så er nakkemassagen i en klasse for sig.

Kvaliteten er næsten uhørt høj i denne prisklasse, det er den stærkeste og mest holdbare teknik jeg kender til, næsten al indmaden er i metal, og lavet i en stærk og holdbar kvalitet.

Har du lyst til at prøve kræfter med den nye massagestol Fuji CR3800, så book en tid hos CareRelax .

Tilbage til forsiden massagestole