Massagestol – til privat brug.

Kvinde i massagestol

Massagestole er en slags hvilestol/lænestol, som indeholder vibrerende elektriske motorer, hårde plastruller og nogle har også varmelegemer. Disse massagestole har mange af de samme teknikker, som også anvendes af en professionelle massør. Herunder shiatsu og svensk massage. Fordelene ved massageskole er stress reduktion, øget blodcirkulation, muskelvæv reparation og smertelindring.

Massagestole kommer i forskellige modeller, nogle er beregnet til privat brug i hverdagen, mens andre er beregnet til professionel brug, hvor de skal kunne køre op til 24 timer i døgnet og giver en intensiv massage.

Det er ikke usædvanligt at se massagestole opstillet i fx indkøbscenter, lufthavne eller ved andre offentlige mødesteder. Disse high-end massagestole tilbyder et par minutter massage til billig pris. Andre modeller sælges til privat brug af speciel butikker. Den billigste form for massage stol er specielt designet, så ud over brug af massage er enheden designet så den ligner en almindelig lænestol.

Brugeren sætter sig til rette i stolen og kan eventuelt ligge stole ryggen ned, og derefter starte massagen. En lille håndholdt fjernbetjening kan vælge forskellige hastigheder, hårdhedsstyrke og eventuelt varme niveauer.

Massagestolen kan enten massegere på et udvalgt

område af brugerens krop eller gå fra top til bund og massegere hele kroppen. Disse massagestole til privat brug er til gavn for dem, der søger en afslappende vibrerende massage eller varme terapi for stive muskler og ømhed, men er ikke specielt velegnet til dyb massage.

Tllbage til forsiden massagestole