Massagestol – de kan være gode til smertelindring

Smerter i hele kroppen

Massagestol til smertelindring.

En god massagestol kan gøre underværker for at lindre spændinger og rygsmerter, men en terapeutisk massage er ikke altid praktisk eller tilgængelige.  Selv om det bedst at få en massage fra en massør en elektronisk erstatning er nu også tilgængelig, der kan give nogle af fordelene ved den menneskelige kontakt – en massage stol.

De fleste tror, en ​​massagestol er en luksus vare men de er ved at være til at komme i nærheden af prismæssige. Fordele ved en massagestol er at den kan spille en afgørende rolle ved at mindske rygsmerter.

Tilsvarende er en god massagestol designet til at give en vis grad af smertelindring og afslapning, men uden behov for person-til-person.

At få en massage i hjemmet, sammen med bekvemmelighed og tid er effektivitet, de vigtigste grunde til, at nogle vælger at få  en massage stol som et potentielt middel til at lette deres rygsmerter.

Omfattende forskning har vist, at der er tre centrale grunde til, at massage er gavnligt: Massage forbedrer venøs og lymfatisk flow -manipulating muskler øger blodgennemstrømningen.

Øge blodgennemstrømningen letter cirkulation og absorption af næringsstoffer i muskler og væv.  Stigende lymfe cirkulation rydder toksiner ud af disse områder.

Massage terapi nedsætter spændinger og forbedrer fleksibilitet – masserer hjælper med at løsne stramme og anstrengte muskler.  Strækker og æltning gør så musklerne kommer til at slappe af.

Massage terapi øger endorfinniveau –

muligvis den mest gavnlige aspekt af massage.  Endorfiner er de ‘føler gode “kemikalier, der løber gennem kroppen – at øge deres niveauer inducerer positive resultater.  Blandt andre fordele, har stigende endorfinniveau blevet korreleret med hurtigere genopretning, nedsat smerte og nedsat angst.

Disse fordele ved massage arbejde både fysisk og psykisk til at reducere almindelige symptomer på rygsmerter.  Gennem studiet af den menneskelige krop og analyse af feedback, har mange massage stoledesign blevet udviklet med det mål at opnå samme fordele.

Disse fordele ved massage arbejde både fysisk og psykisk til at reducere almindelige symptomer på rygsmerter. Gennem studiet af den menneskelige krop og analyse af feedback, har mange massage stoledesign blevet udviklet med det mål at opnå samme fordele.

Potentielle risici og kontraindikationer for massage terapi Generelt enhver form for massage anses for at have en meget lav risiko.

Mens der ikke er særlige kontraindikationer eller risici forbundet med brugen af ​​massage stole, generelt nogen af ​​kontraindikationer til generel massage terapi bør følges, når der anvendes en massagestol.

En anden lille god ting til smerter kig her på https://ledsmerter.dk

Tllbage til forsiden massagestole