Massagestole – effektiv behandling for migræne ramte.

Mand ligger med hovedpine i sengen

Massagestole – kan i mange tilfælde være en effektiv behandling.

Migræne er en halvsidig, dunkende, anfaldsvis hovedpine, som kan ses i alle aldersklasser. Ofte er den ledsaget af diarré, kvalme og/eller opkastninger.

Man bliver overfølsom over for næsten alle udefrakommende påvirkninger, især lys og lyd. Og søger derfor ofte hvile i et mørkt og stille lokale. Migræne nedsætter blodcirkulationen, der fører til kolde hænder og fødder. Anfaldet af hovedpine varer fra få timer til maksimum tre døgn.

Man kender ikke årsagen til migræne.

Men man ved, at de store blodkar udenpå hjernen under et anfald udvider sig. Det er formentlig denne udvidelse af blodkarrene, som fremkalder smerten, men det er en ændret elektrisk aktivitet i hjernecellerne der får anfaldet til at starte og såmænd også til at stoppe igen.

Folk der får migræne har oftes lært, hvad der kan udløse anfaldene, men for andre patienter virker det tilfældig, hvornår anfaldene kommer. Migræne kan udløses af stress-følelsesmæssige eller fysiske, alkohol, rygning, lys, høje lyde, mad, allergi, springe måltider over, og/eller uregelmæssig søvn.

Vi kan forebygge migræne med hjælp af massage stol terapi. Hvem gider ringe efter en terapeut eller aftale en tid i klinikken, hvis du oplever migræne? Det vil bare tilføje mere stress. Den bedste måde at forebygge migræne er at være i stand til at slappe af i dit eget hjem.

De fleste massagestole ,  så du ikke behøver at indstille det manuelt for at få den massage din krop behøver. Stolene har massage-ruller til din ryg og nakke, lufttryk og varmepuder for låret og fødder til at lindre træthed. En fjernbetjening giver dig et valg, om du vil have din massage imens du sidder ned, eller du kan læne dig tilbage og nyde det.

Massagestole kan lindre smerte

tilføje afslapning til dit sind og krop og giver dig en bedre chance for lange, rolige søvn rytmer.

Massage stole kan tilbyder dette i dit eget hjem-bekvem og problemfrit område.
Baseret på japanske helbredende metoder, er Shiatsu massage populær som et alternativ og effektiv behandling for migræne ramte.

Prøv en hos carerelax.dk  Den eneste forhandler i Danmark der sælger medicinsk godkendte massagestole på markedet.

Tllbage til forsiden massagestole