Massagestole imod lændesmerter.

Kvinder med lændesmerter

Mange mennesker er ikke klar over, at lændesmerter påvirker næsten alle på et tidspunkt i deres liv.
Faktisk bliver der i USA, brugt 50 milliarder dollars årligt på, at diagnosticere og behandle lændesmerter.

Lændesmerter kan behandles på mange måder, herunder anvendelsen af massagestole. Massagestole giver en effektiv massage behandling til lændesmerter. Der er to kategorier af lændesmerter. Der er den akutte, med rygproblemer i en periode. Og så er der den varige, med rygproblemer i uger til måneder – endda år, som kaldes kronisk.

De fleste behandlingsmetoder (undtagen kirurgi – hvis dette bliver nødvendigt) er mere “naturlige”.
Lændesmerter behandles ofte af en osteopat. Osteopati er en behandlingsform, der kan sammenlignes med kiropraktik eller fysioterapi, dvs. osteopaten diagnosticerer og behandler udelukkende med hænderne. De er specialister i problemer i bevægeapparatet. Læger i osteopat er eksperter i led.

Der er mange forskellige forhold der skal tages i betragtning, når man omtaler smerter. Behandlingen varierer afhængigt af den enkelte situation. Hvis du har lændesmerter, bør du tilses af din egen læge og høre, hvad behandlinger der kan være rigtigt for netop dig.

Overvej en massagestol imod dine lændesmerter.

Nogle personer med lændesmerter har brugt massagestole til, at hjælpe dem i nogle aspekter af deres helbredelse. Hvis fx. smerterne skyldes, at de føler sig “stive i ryggen” – Det er vigtigt, at øge fleksibiliteten af det bløde væv for, at genoprette elasticitet. Massagestole kan blive brugt til, at øge fleksibiliteten i det bløde væv, herunder led, ledbånd og sener.

Mange naturlige behandlinger er rettet mod, at genoprette fleksibiliteten i muskler og andre bløddele. Massagestol terapi søger for, at strække disse muskler ud og for, at genoprette fleksibilitet. Massagestole bruges til, at stimulere den nederste lændehvirvel og andre muskler i ryggen.

Mange massagestole har “strække” funktion. Som foreksempel kan stække dig ud, fra hofterne. Nogle massagestole har også stræk funktion til arme/skuldre. Ligeledes har nogle massagestole mulighed for, at give varme. Som også kan lindre smerter.

En massagestol – som du kan have stående i dit hjem, tilbyder enorm fleksibilitet til din tidsplan.
En hurtig 10 minutters massage efter en stressende dag kan være meget lindrende.

Tjek med din læge, hvilke muligheder der kan være relevant for dig.
Spørg din læge, om en massagestol til hjemmebrug kan være relevant for din situation.

Tilbage til forsiden massagestole