Massagestols terapi & angst lindring.

Kvinde med angst

Lider du af angst?

Kan en massagestol være vejen frem. Angst er den interne reaktion i kroppen til at frygte, bekymring og ængstelse. Mange gange ved man ikke engang selv, hvorfor man føler angst. Der kan nogle gange være fysiske reaktioner såsom brystsmerter, svedtendens, åndenød og hjertebanken. Selv om der er mange behandlingsmuligheder for angst, er massagestols terapi en meget positiv metode.
I talrige undersøgelser blev massage bevist at reducere niveauet af angst og mindske stress hormoner. Dette var tilfældet for mindre alvorlig angst, hvorimod kroniske former for angst kan kræve en mere komplet behandling. Én ting er sikkert, angst kan være meget invaliderende og varierer i intensitet og varighed for forskellige mennesker.

Hvis du tænker over det, vil en beroligende massage hjælpe dig til at slappe af og koble af. Men det er kun begyndelsen. Der er mange sundhedsmæssige fordele med massage terapi. Massage kan give meget tiltrængt lindring for folk der lider af angst. Hvis du har en mere kronisk, intenst eller langvarige periode med angst, så er det altid bedst at konsultere hos en sundhedsplejerske, før der træffes beslutning om en fremgangsmåde.

Massage terapi er en håndtering af det bløde væv, der indeholder dine muskler, hud og sener. Der er talrige former for massage til rådighed i en massage stol. Der er shiatsu, svensk, dybe væv, sports massage, zoneterapi, akupressur og mange flere. Hver type massage har specifikke applikationer og resultater.

Mange mennesker tænker på massage som en luksus, der kun bliver tilbudt til de rige og berømte i dyre kurbade og sundheds klubber. Virkeligheden er at massagestole giver en økonomisk overkommelig og effektiv alternativ. Disse avancerede massage stole er effektive til at reducere stress, smerte og angst.

Massagestol terapi hjælper til at lindre spændinger i dine muskler og sener. Nogle massagestole kommer med MP3-afspillere, hvor du kan lytte til blød musik. Dette hjælper dit sind til at slappe imens du får massage og begynder at frigive de opbyggede spændinger og stress i kroppen. Massage hjælper også til at frigive endorfiner eller dine naturlige smertestillende, der medvirker til at reducere ømhed og smerter.

Massagestole giver fuld kropsmassage kapaciteter. De har rullelejer mekanismer, der giver en bred vifte af massage til ryg, skuldre og nakke. De kommer også med luftmassage systemer, der kan give kompression og zoneterapi til massage af balder, lår, hofter, kalve, fødder, arme og hænder. Disse massagestole hjælper din krop ved at lindre muskelspændinger og tæthed.

Nogle stole omfatter varmeelementer. Varme terapi har vist sig at øge blodcirkulationen og for at mindske hævelse. Du kan også finde massagestole med strække eller trækkraft kapaciteter. De kan strække underkroppen, og nogle kan endda strække skuldre og arme.

Hvis du er interesseret i en massagestol, så start med de bedste mærker. De bedste  mærker er bla. Panasonic, Fuji, og Sanyo. (Pas på med ”Kina-stole”, da alle ikke er lige gode) Disse virksomheder har gode massagebehandlinger, veldesignede stole og omfattende garantidækning. Køb af en anerkendt mærke stol vil give dig mange års problemfri massage terapi.

Hvis du lider af angst, check med din læge angående mulige behandlingsmuligheder. En massage stol kan være en meget praktisk investering, giver års praktisk massage terapi der hjemme. Teknologien af disse stole har udviklet sig dramatisk i de sidste par år, så tjek, hvilke funktioner der er de rigtige for dig. Få en massage stol og slip din stress, angst og spændinger.

Tilbage til forsiden massagestole